Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 ne dicem sana sen regli tarihine göre mii hafta ilerliyorsun ultrason a göre miii?
Nurellaaaaaaa1212 Ssozdmr bana regl tarihine göre ilerletiyor askım geçen gittiğimde 3 gün geri ölçtü ama cihazdan kaynaklı bir sorun bu regliyi baz alalım dedi
Ssozdmr Nurellaaaaaaa1212 hamss benımki de ileri gösteriyo ama anlamadım hangisini baz almam lazım😂 gidince sorayım bari
GULLMOMMY Nurellaaaaaaa1212 geçmiş olsun cnm bende çok hastayım hicbisry kullanamıyorum ıjlqmurun zararı olmaz değilmi
Nurellaaaaaaa1212 GULLMOMMY yok kuzum doktor günde 2 fincan balla beraber iç yumusatsın cok öksürmek zararlı dedi. Bende 1 limonu doğrayıphafif tuzlayıp yedim valla 2 günde toparladım. Bir de havluyu ütüyle ısıttım sırtıma döşüme koydum iyiyim bugün
GULLMOMMY Nurellaaaaaaa1212 Allah razı olsun cnm çık sagol doktorumada mesaj atim oda senin gibi demiş ıhlamur limon fln uygulayınm çok rahatsızım ya
Nurellaaaaaaa1212 GULLMOMMY valla dün dedklerimi yaptım bugün ayaga kalktım sende yap toparlarsın inşallah