Birannelikmeselesi Kızlar kaç haftada kaç kilo aldınıızz? Ben ilk hamileliğimi +7 kiloyla tamamlamıştım. Şimdi 22. Haftadayım +5 olmuşum. Ekstra bir şey de yemiyorum. Birinci çocukla ilgilenmekten hareketliyim hatta ama nasıl oldu anlamadım. Bu haftalarda 5kilo alanlar hamileliğinizi kaç kilo alarak tamamladınız?
Birannelikmeselesi Gulsahs Nesrnn Esma006 aslında normal ama ben önceden sağlık sorunlarından kilo aldım ve tedavi olunca verdim. Şimdi aldığım her kilo kalıcı olacak gibi geliyor 🫣
Nesrnn Birannelikmeselesi doğumdan sonra verirsin ya neden olmasın ben 59 la hamile kaldım sonra 48 kiloya düştüm sımdı 56.300 gr
4yaprakliyoncam Ay bende kilo alsam da çevremde sen zaten zayıfsın dikkat et bebek tutunamaz lafından kurtulsam🤦
Birannelikmeselesi 4yaprakliyoncam ay tutunur bacım neden tutunmayacakmış. Herkes ayrı telden çalıyor valla
Birannelikmeselesi Nesrnn ben 60 la hamile kalmıştım kızıma 67yle doğuma gittim. Ama bunda 65 le haöile kaldım. Aslında verip kalsam daha iyi olacaktı. 70 görünce tartıda bi şok oldum bu gün. Kesin dr tartısında daha çok çıkarım. 🤣
4yaprakliyoncam Birannelikmeselesi hayır bi de ikinci çocuğum birincide daha zayıftım tutundu çok şükür dediğin gibi valla herkes bişey diyor
Birannelikmeselesi Meryemdd 15 haftada ben de öyleydim. Bir anda alınca şok oldum. Ama sabah tartışıyorum 2,5 -3 kilo akşam tartılıyorum 5 kilo. bakalım kısmet ya. Şişlikler falan da var herhalde Annem kardeşimde 30 kilo almıştı 🙈