SevdanurSazak kızlar merhaba arkadaşımın düğünü var topuklu ayakkabı giymek istiyorum 25 haftalık hamileyim bebeği zarar verir mi topuklu ayakkabı giymek 2 saat 3 saat falan kalacak ayağımda
aybalasmom SevdanurSazak bebeğe zararı olmaz bel ağrısı oluyor o yüzden rahat ayakkabı tercih edilmesi gerektiğini söylüyorlar (ben öyle biliyorum) ablamın düğünü var 2 cm topuklu ayakkabısı var onu giyeceğim. Ama giyen bir sürü insan var
KumpirsMom SevdanurSazak 5 nisanda bi nişan vardı 5 cm topuklu giydim zaten 3-4 saat sürdü arabada terliğim vardı hemen ardından değiştim 🫣😅
10gamze SevdanurSazak 31haftamda topuklu giyeceğim kızımın mezuniyeti var 😂🤣çok topuklu değil sanmam sorun olsun sendede olmaz
SevdanurSazak Anneyimmmbenn oturacağım zaten fotoğraflarda iyi çıkayım yeter boyum kısa kendimi çok çirkin hissediyorum
Anneyimmmbenn SevdanurSazak yanına o zaman rahat ayakkabını babetini de al değiştirme şansın olsun ayagın şişer belki
SevdanurSazak kızlar durum bildirimi yapıyorum nişanı atlattım topukluyu giydim her şey çok güzel ve çok rahattı ertesi gün baldırımın ağrısından yürüyemedim