lavinya7 Kızlar 55 kilo ile hamile kaldım şuan 22 haftalığız tok karnına 64 kiloyum. Çok mu kilo almışım 🥲
Mayisss lavinya7 bende aynı kilo ile hamile kaldım 65 kilo oldum 22 haftalığım aslında çok kilo gibi değil ama daha yolun yarısı var o ara çok fazla alırsam sorun dikkat etmek lazım
Erd_mel lavinya7 doğumdan sonra bebek size spor yaptırıyor adeta :) hemen veriliyor kilo nn 56 ile hamile kaldım 70 ile doğuma gittim doğum yapalım 38 gün oldu şuan 57 kiloyum:)
lavinya7 Senasude inşallah doğumdan sonra aldığımız tüm kilolar gider 😅 kendime engel olmaya çalışıyorum ama olamıyorum da sürekli bi yemek yeme isteği var
lavinya7 Mayisss evet aslında gören herkes hiç kilo almamışsın diyor 8-9 kilo aldığımı söyleyince de hiç belli olmuyor diyorlar ama tartı yalan söylemez 😅
lavinya7 Erd_mel ayyyy valla bu mesajı görünce nasıl mutlu oldummm 🥰 ay darısı bize inşallah,normal doğum muydu sezeryan mı ? Her ikisinde de bu kadar fazla kilo kaybı oluyor mu doğum sonrası
ErsBegAs Doktorun normal kilo aralığını söylüyor normalde cnm.. bana 9-12 kilo dedi tüm hamilelik boyunca 🥹 şimdilik 6 kilo aldım 25. Haftamız bitti