Ceren1996 Tgrtkrt 28+5de 1200 gramdik. Şuan 30+3 haftaligız hastaneye gitmedik 32de gidicem 65 kiloyla hamile olduğumu ogrendim şuan 70 kiloyum
DilekK-A Tgrtkrt 31 i bilmiyorum ama 32 de gttim 2200 gram 44 cm idik. Bir sonraki kontrol 35 de. Kız bebek bu ara da👼🏻💖
Nidazzyaaa Tgrtkrt Biz 31 haftalıkken kilosu 2440 dı şimdi 34 haftalığız daha bilmiyorum kontrole gidemedik🌸
Tgball Tgrtkrt evet. Biraz önden gidiyoruz diye tedirgin oldum aslında ilk gebeligim diye belki de endişe ediyorum. Siz kaç kg aldınız bu süreçte. Ben 9 buçuk 🙈
Nidazzyaaa Pinnar7 2 hafta önden gidiyor dedi🐥son zamanlar artık doğuma 19 gün kaldı merak ediyorum bende
arinmommy Tgrtkrt bugün gittim ben de 31+3 üm. Kilosu 1876 gram. Ölçülerine göre 31+5 görünüyor her şey yolunda dedi hoca. Ve baş geliş pozisyonunda en başından beri 🙏🏻 sizin nasıl
DilekK-A Tgball ben 85 le hamile kaldım 34. Haftadayız şuan kilom 86 🙈 8 ay boyunca kustum cunku ama bebişin kilosu iyi çok şükür💖🙏🏻
Drya_ Tgrtkrt 29. Haftada 1700 demisti doktor 2 hafta ilerden gidiyormus bebisin kilosu su an 31. Haftadayim haftaya kontrol. Bende 56 yla hamile kaldim su an 67 kiloyum
Tgball DilekK-A aa harika 🥰 evet bulantılı süreç olunca kilo alımı minimal seviyede oluyor. Dediğiniz gibi bebek kilosu ve gelişimi iyi olsun da 🙏