Buse1907 Btl41 İnş. canım. Bebek arabasına da, çok birşey vermek istemiyor insan. Bir süre sonra da, baston düşünürsün belki.
Btl41 Buse1907 evet iyi araştırmak lazım daha çok var ama eksik çok birikmiş para yok mecbur baslicam
Buse1907 Btl41 Birikmişin yoksa hemen başla canım. Erken diyen kimseyi dinleme. Bende toplu alcam diyordum, aklımızda olmayan hesaplar çıkınca zor oldu valla. 32 haftayı geçtim, daha hala eksiğim var. Al al bitmiyor valla 😊
Yaser27 2prenses_masal-oyku ben beneto nun mağazasına gidip bakıp set olarak almayı düşünüyorum . Kısmet artık ne yapalım sağlıklı olsunlarda bebisler 😁
Buse1907 Btl41 Kuzum erken, bende kendimi hep erken deyip frenledim. Ama bizim hesapta olmayan şeyler çıkınca, zor oldu. Ama oldu şükür. Bir şekilde olup, bitiyor çünkü 😊 Yine 24 ü bekle eşini de kırmamış olursun 😊
momof3 Btl41 bebek arabasını tavsiye etmiyorum.Ucuz ama çok kalitesiz.Keşke 2-3 katını verip doğru düzgün bir araba alsaydım.Şimdi başka alacağım
momof3 Btl41 Mecburen an kucağını kullanıyorum hala kızım 10 ay 10 günlük hiç rahat değil maalesef indirimi beklediğim için bu kadar uzun kullanmak zorunda kaldımok kalitesiz açıkçası.Önermem.Oturma ünitesini kullanmadım bile beşik gibi sallanıyor güvenemiyorum
Buse1907 Btl41 Benimde ilk kuzum. Hem heyecan, hem korku 🙈 Ama olsun, hepsi oluyor yavaş yavaş acele etme 😊
Sevdaninmucizesi Btl41 Beşik değil ama bebek arabası beneto düşünüyorum olumlu yorumlarda var olumsuz da beklenti ile alakalı olabilir belki bilemiyorum ama yine alana kadar araştırma yapacağım içime sinene kdr