Sdnrymnklc Gece yapmıstım 2 gibi suan saat 9 a geliyor halen akıntım var normal mı (akıntı bazen beyaz bazen su gibi)
aslhnkrts9 Sdnrymnklc evet bende kullanıyorum şuan bana kremi de yazmış doktor sürekli bi akıntı var bi kaç gün bu şekilde oluyo sonra gelmiyo
Sdnrymnklc aslhnkrts9 yaaa nasıl akıntı su gibi mi sabah beyaz dı baktım su gibi 2 kere geldi suan bakmadım ama bende hem krem hem vajinal
Sdnrymnklc aslhnkrts9 içe sürüyomusunz bn korkuma sürmedim vajinalle kremi aynı anda kullandınız mı hiç
aslhnkrts9 Sdnrymnklc krem günde bit defa derine sürebildiniz kadar demişti hatta doktor eşinin genital bölgeyede sürebilirsin demişti eğer geçmeyecek gibi olursa fitil de 3 gün arayla kullandım bende korkmuştum kremi sürerken ama fitille bana çok iyi geldi
Zeliha006 Bende kullanıyorum geçmiş olsun şikayetiniz neydi yazdı doktoruz acaba geçmiş olsun benim geri geldikçe aşırı yanma kaşıntımda oluyo felaket bi şekilde ve 3-4 gün sürüyo bu şekilde
Sdnrymnklc Zeliha006 idrar almstı enfeksiyon cıktı bnm tek şikayetim su icsem wcye kosuyorum onu ddim doktorda idrar aldı enfeksiyon cktı
Sdnrymnklc aslhnkrts9 krem hergün mü bnde sonuclarım ckmadı doktor sonradan telle knstuk öyle anlastık anlamadım detaylı bişi