Mariam1 Kızlar lütfen Regl geçmeden test yapmayın boşuna para bide hepsi çizgi çıkarıyor negatif üzülmeye değmez ya para ayire stres ayire beta yükseldiği kontrol etmek istedim nerde düştü
Efcmm Siyahbeyaz_ kuruma çizgisi gibi gri sanki ama bir de çizgi yanlış yerde içini çıkarıp geri mi koydun
Siyahbeyaz_ Efcmm Yok hayır çizgiler o şekildeydi. Adetime henüz 1 haftaya yakın var beklemek en iyisi🤷🏻♀️
Siyahbeyaz_ Mariam1 Aslında küsürlü rakamlar yükseliyor kuzum bidahaki ay denersin olmadı. Aslında benimde umudum yok nasip diyeyim
Efcmm Siyahbeyaz_ bir hafta varsa kasette çıkmaz bence en sağlıklısı gecikmeyi beklemek ben 10 geçince öğrendim inşallah gönlünden geçen sonuç olur
Mariam1 Siyahbeyaz_ haklısın nekadar desem moralim bozuldu evet çocuklarım var ama yine ayine işte adet olmadım ama kan negatif olunca gelir elbet
Elif3419 Siyahbeyaz_ Siyahbeyaz_ acilden kan testi versene canım testlerle uğraşacağına var gibi duruyor
Siyahbeyaz_ Elif3419 hastane biraz uzak kuzum hem oğlumda olunca gidip gelme işi çok zor malesef. Eşimin izinli olduğu gün amca oda
Cicekbahcesi12 Siyahbeyaz_ bat 8-9 arasi ise kaset testte gozukmesi imkansiz bence. Erken gebelik testi ve kan testinde bile negatif cikabilir suan kaldi ki kset testte pozitif gostersen testin bozuk oldugunu dusunuyorum