Zeynep1401 Yataş juno yatak aldık ilk 4 ay onda yatabiliyormuş bebekler fakat park yatağın içine yatak almadık yatas juno kullananlar 4 ay boyunca sürekli yatas juno reflu yatağını mi kullandiniz park yatağın içine yatak gerekli mi sizce sürekli juno da yatıcaksa 4. Aydan sonra park yatağın içine alırız diye düşünüyorum
rosatue Zeynep1401 Siz bilirsiniz ama iade süreniz varsa etmenizi önerebilirim. Pek sağlıklı değil. Düz yataklarda yatması daha sağlıklı. Reflü yatağını düz olanlardan tercih edebilirsiniz. Babyjemin düz olup belden kemerli bir modeli var kaymasını önlüyor. Geçtiğimiz günlerde park yatak içi için de Yataşın sünger yatağında epey indirim vardı eğer devam ediyorsa.
nurssmom Zeynep1401 junoyu gün içinde bulunduğunuz odalarda kullanabilirsiniz ama gece uyurken düz bir yatakta yatması hem daha mantıklı hem kemikleri için düz bir zeminde yatması gerekiyor
bikbikbikaak 4 ay sığması için minik bi bebek olması lazım ya bence, hareketlenince kaymaya başlıyorlar zaten. Bi de her bebek sevmiyor reflü yatağını ona güvenmeyin bence. Ben İşbir kiki aldım ama yüksek geldi, yine de kullanıyorum
Zeynep1401 bikbikbikaak ince sünger yatakları oneriyorlar acaba ondan mı alınması gerekli. Bir De siz kullandınız mı juno yatak
bikbikbikaak Zeynep1401 juno kullanmadım babyjem tummy ilk yatağım kullandım, kullanamadım daha doğrusu pek sevmedi
Zeynep1401 rosatue baya oldu alalı muhtemelen yoktur bende yorumlarini çok araştırıp almistim junoyu ama ekstra bi yatak daha almam gerekiyor mu onu bilemedim ilk aylar juno da yatiyormus ya