EsmanurTrlBykl Kızlar merhaba ben 2 aylık hamileyim ayaklarım hiç ısınmıyor normal mi korkuyorum birde hapşırurken hapşırırıyorum ama sert biraz sıkıyorum sanki birşey olur mu ?
Cansu111 EsmanurTrlBykl bende senin gibydm en sonunda aglyacktm ısınamyor diye ama zamnla gecti bide anemin varsa ondandan olablr
Nurerdgn EsmanurTrlBykl ben 5 aylik oldum haala isinmiyo ayaklarimda buz bagli sanki bide bembeyaz oluyo hic kan yokmus gibi hapşırmaya gelince bende cok hapsiriyorum hormonlardan oluyomus genellikle hapşırık gelince oturur pozisyon al yada yatiyosan aniden geldiyse cenin seklini alip hapsirmaya calis yoksa kasik agrisi yapiyo
Sayrkann EsmanurTrlBykl bende çok sert hapsuruyorum🙁) hatta bebek sanki çıkacakmış gibi karnimi tutuyorum 🙂) dikkatli ol biraz canim bebegi sarsma🙂) bide gebelikte ayagin cok usurse erkek olacak diyorlar benim basindan beri boyleydi 🙂)
Nurerdgn EsmanurTrlBykl tabiiki dikkat et canim bebege bi zarari yok diye biliyorum ama dedigim gibi hapsururken pozosyonuna dikkat et ayakta hapsirmamaya calis yinede bide sakin sikma kendini o daha tehlikeli