nurunuzgeldi Ve markaları ne yeni doğan bebeğe hastanede pamukla temizlediniz mi zor olmadı mı ve nasıl temizleniyor pamukla yeni anne olcam hiç bişey bilmiyorumm
Girlmama nurunuzgeldi uni baby yenidogan islak mendil kullaniyordum ama piyasada bulamayinca 6-12 aldim bu sefer
minismom nurunuzgeldi ben kızımda sulasil mendil kullandım sıkıstırılmıs mendil ıslatıyosun siliyosun ek gıdaya gecene kadar onla devam ettim suan piyasada yok baska marka buldum yine ondan alıcam
bikbikbikaak Pamuk kullanıyorum birkaç kere ıslak mendil denedim (Molfix yenidoğan) kızarttı. Kettle’da su oluyor hep kaynamış, alt açacağım zaman onu biraz ısıtıyorum sadece. Bir kere kaynatıp termosa koyarsanız gün boyu götürür sizi o da bir seçenek
nurunuzgeldi Daisyy000 ya maşallah ben üşenirim diyorum şuan ama o zaman gelince yapar mıyım bilmiyorum bebeğimin pişik olmasından korkumdan yapabilirim
[silindi] nurunuzgeldi 3,5 ay önce doğum yaptım hiç ıslak mendil kullanmadım canım, Pamuk kullanıyorum kızım hiç pişik olmadı
crazyymom nurunuzgeldi bizde anlam veremedik bildiğiniz kızımın derisini soydu hemde tam katlanma yeri olan 2 bölgede yaptı bende islak mendile geçtim şuan onu deniyorum
Daisyy000 nurunuzgeldi Olay sadece pişik değil aslında canım… Bi yanda saf su ve pamuk var bi yandan da ne idüğü belirsiz fabrikasyon ıslak mendiller 🌸
Nur321 nurunuzgeldi ben sıkıştırılmış mendil kullanıyorum ilk çocuğuma da onu kullandım ıslak mendil almıyorum
mervemurat16 nurunuzgeldi 4-5 aya kadar pamuk kullandım ıslatıp ek gıdaya geçince izotonik ıslak mendil kullandım
1994ozg nurunuzgeldi oğlumda hep ıslak mendil kullandım bi sorun olmamıştı şimdi doğum yapıcam yine uni baby ıslak mendil düşünüyorum eğer alerji falan yapmazsa pamuk işine bulaşmam
seyma0661 nurunuzgeldi pamuk aldım ama uğraşamadım sleepy bionatural kullanıyorum kızıma 47 günlük olduk herhangi bi sorun pişik vs yapmadı