Ceiydda baharhanimm ayyy tam da benim oğlumun kilosunda ve gününde sayılır çok sagolun çok rahatlattı bu mesaj🙏❤️
Ceiydda baharhanimm peki dogumunuz nasıl başladı biz 12 den sonra 36+4e giriyoruz akşamdan beri belimin ortasından kasiklarima bacaklarıma giden agrim var gaz ve sık tuvalete çıkma yaşıyorum ve karnım kasılıyor 2 3 dk sonra geçiyor sizce ne zaman hastaneye gitmeliyim
DENIZ_55 Anneolmakisteyenkedi bende 37 haftada 3110 grm dogum yaptim ama bizim gelişim hep 2 hafta önde gidiyordu o yüzden bide sezeryan dogum oldum
baharhanimm Ceiydda gece suyum gelmişti öyle hastaneye gitmiştik suni sancı ile doğum yapmıştım ikinciye hamileyim doğum sancısı nasıl başlıyor ben de bilmiyorum ama forumda okuduklarım sizin anlatttıklarınız gibiydi ne yaptınız sancılarınız devam ediyor mu ?
Anneolmakisteyenkedi Elmasekeri1 oo 32se kesin büyür senünki içini ferah tut bebeğe kilo aldırcak şeyler ye benimki 34de 1800 grdı
Elmasekeri1 Anneolmakisteyenkedi ins ciğer gelistirici oldum 2 doz ondan sonra da bebek çok hareketsizlesti insan bı tedirgin oluyor 😔 sağlıkla kucağıma alirim ins
Ceiydda baharhanimm sancılarım çok sık gelmiyor ama en az 5 6 kez büyük tuvalete çıktım akşamdan beri ve belim hala ağrıyor sabahı bekliyorum başka belirti olmadığı için