eilf150 bikbikbikaak maşallah kaç ögün yıyosunuz yada dıkkat edıyomusunuz ben suan 33 um yeıdklerıme pek dıkkat etmıyorum ıkı gun sonra randevum
bikbikbikaak eilf150 ben doğum yaptım birkaç ay önce ☺️ şeker çıktığı için diyetisyen desteğiyle ilerledim ona uymaya çalıştım elimden geldiğince. Olmadığı yerde de kuru yemiş muz kaşar yedim
ranabetul Kızlar maşallah öncelikle, ben ne yesem sanki kendime kilo oluyor, süt kaşar yumurta da yiyorum bol bol ama başka öneriniz var mı acaba
Sule45 ranabetul avokado ve pekmez tüketiyorum ayrıyetten sulu yemek genelde baklagil yemeye çalışıyorum ben iki hafta önden gidiyor 34+5im doktor dikkat et dedi artık yediklerine
Merve_kucuk Elzeminval 32 haftalıkken 2400 felan demişti. Dün gittim 34+5 iken boy kilo bir şey demedi.
Sule45 Merve_kucuk sizinle çok yakınız biz sanırım doğum şekli ile ilgili bir şey dedi mi size doktorunuz bana 37 haftaya randevu verdi bir daha konuşmadı hala
Merve_kucuk Sule45 Dün gittiğim de doğum pozisyonunu almış dedi doktor. Kızımda normal doğmuştu. Aksilik olmazsa buda normal gözüküyor ☺️
NurYm Sonbir12 neden ki benim ilk bebeğim ileriden giden bir bebekti tosbik doğdu çok güzel oluyor ☺️☺️