Seyma5534 31.haftaya girdik :)) heyecan sardı zaman daraldı bebeğime kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum kızlar herkese sağlıklı ve zamanında kucağına almayı nasip etsin rabbim , bekleyenlere de bir an önce nasip olsun inşallah 😍
Sila_38 Seyma5534 Ben yarın 35. Haftaya giriyorum korku heyecan hepsi var nasıl doğacak doğumun başladığını nasıl anlayabilecem Allah herkese yardım etsin
buse2507 Seyma5534 Maşallah rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🧿 biz daha yolun başındayız doktorum nasipse 27 Ekim dedi🌸
DarkLuna Seyma5534 30+4 üm zaman az kaldı artık ağrılar da başladı bende bebiş başını yerleştiriyor kasıklarımda ağrılar oluyor bide enfeksiyon var dün iki serumla sancılarım durdu ilaç ve kremle devam ediyoruz bakalim
Seyma5534 buse2507 inşallah sizin sezeryan mı olacak ki günü belli şimdiden bizim henüz doğum şekil belli değil daha haziran ortasından sonra gelebilir her an temmuz başına kadar bakalım sağlıkla gelsinler 😊
buse2507 Seyma5534 Ben şuan 14 haftalığım doktorum normal doğum tarihi olarak hesapladı🌸 herşey nasip kısmet Allah bilir tabi 💐
Seyma5534 DarkLuna beraber sayılırız üç gün var aramızda 😊benimde iğne batması gibi ağrı oluyor üç dört gündür ve ara ara yalancı sancı dedikleri oluyor cuma kontrol bakalım 😊
DarkLuna Seyma5534 evet canım o agrilar şiddetli değilse yalancı sancidir insan vücudunu tanır farklı bı ağrı olsa inan anlaşılıyor
tansugl37 Seyma5534 41 haftalığız. Gelmek bilmedi sağolsun . Yarın sabah yatış var suni sancı ile başlatılacak umarım hemen olur
arinmommy Ben de 31+4deyim:’) 30lu haftalar çok daha heyecanlıymış hem bebek hareketleri daha net hem doğum yaklaşıyor kaygısı var. İlk doğumum olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻🤍
Ayselcnt Seyma5534 yarın nasipse 33. Haftaya giriş yapacağız.. doğum yaklaştıkça streste artıyor.. ikinci sezaryenim olacak.. genel aneztezi mi spinal mi olsa bir türlü karar veremiyorum..