Kelebek27_ benceyn ben hastanede çalıştığım için kafama göre baktırıyodum. Sağlıkçı olmayıp erken yakalayanlara helal olsun 😊
aysetcdmr_ benceyn ben 5+4 te falan öğrendim adetim 2 gün geçmişti sadece beta hcg 1000’in üzerinde gösteriyordu
Meryem80 İki hafta önce öğrendim ilk kan verdim 146 çıktı 3 gün sonra yine kan verdim 578 e yükselmişti pazartesi keseyi gördüm iki hafta sonra da kalp atışını dinliycez hayırlısıyla
aysetcdmr_ benceyn evet ama çok belirtim yoktu sadece midem yukarı çıkmış gibi hissediyordum başka belirtim yoktu
Beyzahakann Ben 6+6da öğrendim ama kan testi yapmadım. Sadece idrarda çift çizgi görüp doktora gittim direkt. Adetim 20 gün gecikmişti bilerek öyle bıraktım ki net sonuç çıksın diye zaten gittiğimizde doğrudan kalp atışını duyduk. Şimdi 10 haftalığız 😌☺️🫶🏻
Meryem80 Beyzahakann bende evde test yaptım adetim 2 gün geçmişti ertesi günde kan verdim kanda da çıktı işte keseyim gördüm bakalım inşallah gittiğimde kalp atisinida duyarım bu 4. Gebelik ama ilk gibi heyecan var
Ayazazra Pinar58eslem maşallah çok sağlıklı beyın Özürlü olur aldıralım da dediler doktorlar ben izın vermedim şimdi çok sağlıklı