Brna-34 DuruDefne_mommy son adet tarihine göre bugün 10+2 hemşire geç döllenme olmuş olabilir dedi.Ama kanda ki sonucu oradayken bilmiyordum eve gelince e nabizdan gördüm
21Berra21 benceyn Reglime 3 gün kala test yapmıştım kan sonucum 14 çıkmıştı.Erken test yapmamın sebebi ise pihtilasmamin olmasıydı ne kadar erken öğrenip iğneye başlasam o kadar iyi demişti doktorum😊
ikibebekbiranne_ benceyn ilk oğlumda 65 iken öğrenmiştim çok silik çizgiyle. Ama gecikmenin 9. Günüydü😁
feynnur Masal2021 inşallah öyledir :( çocuk sahibi olmak maddi manevi çok zor. Ve çok büyük zorluklar ile beraber olduğum bi dönemde geldi
Masal2021 feynnur öyle düşünme maddi durumdan dolayiysa rızkı ile gelir unutma evet gerçekten bu devirde çocuk büyütmek çok zor hemde çok 2 bile fazla ama rızkı varsa gelir Rabbim sana nasıl etmiş isteyen o kadar çok insan varki
Brna-34 DuruDefne_mommy bugün kontrole gittim ve doktoruma neden kanda farklı hafta çıktı diye sordum çok önemli değil dedi kanda da haftası geriden gelebilir benim söylediğim haftaya göre hesapla dedi sıkıntısı falan yok dedi 🙏
Zeynepdinc benceyn 3+3 gibi öğrenmiştim ajan betam da 3000 küsürdü doğdu şimdi 2 yaşında 😂 ama adet sonrası ilişkiyle olmuştu
Masal2021 Zeynepdinc :) nerden biliyorsun peki adetten sonraki ilişkiden olmasını o ay hiç olmadı mı yada sonrasında korundnzmu
Mervetrkmn benceyn Reglime 9 gün vardı öylesine içime kurt duştu koku hassasiyetinden test yaptım hayalet çizgi çıktı ertesi gün kan verdim beta 14.93 dü şuan 36+0 çok şükür doğumu bekliyoruz 🥰
Zeynepdinc Masal2021 evde şehir dışı uzun süre yatılı misafir vardı başka hiç ilişki olmadı😂 zaten çok erken öğrendim yani kısa sürede öğrendim 😂
tansugl37 benceyn reglim 10 gün gecikmişti ama geç döllenmeymiş 35 di betam sadece. Şimdi 41 haftalık olduk. Yarın suni sancı verilecek iniaşlah kavuşacağız 🩷