[silindi] Böyle sebepsiz gelen moral bozukluğu sinir stres üzüntü Acaba herkes mi böyle bende mi değişiklik var Pcos var bende omu böyle yapiyo acaba. 🤷🏻♀️☹️
Asya1122 [silindi] kötü niyetli olmazsın tabi… sadece bebek konusunda daha hassas olabilirsin bu çok normal pcos u tetikleyen ilerleten strestir biliyosun hiç beklemediğin anda güzel haberler alırsın inşallah bir de adet düzensizliği duygularında dalgalanma yapabilir herşey gönlünce olsun 🌹
Talentedmom [silindi] hamilelikte oluyor bu ruhsal değişim ben de bir ara öyleydim şükür biraz daha iyiyim
Slmcnmyeniben [silindi] lanet pcos yüzünden bende sürekli depresyon hâli aşırı stres sinir mahfediyor beni elimde değil gün içinde sürekli halsizlik uyuşukluk çok kötü Allah yardımcımız olsun😔
[silindi] 2 yıldır çocuk istemi var ama daha nasip olmadı benim çoğu arkadaşım hamile acaba onun stresi mi anlamadım bir türlü Normwlde kıskanç biri değilim kötü niyetle demedim inşallah anlamışsınızdır 🥲💖
[silindi] Asya1122 Evet maalesef duygusal dalgalanmalar yaşıyorum sıkıntılı bi döngü İnşallah düzelir herşey teşekkürler yorumun için 💖🌸
[silindi] Talentedmom Hamile değilim daha tedavi aşamasındayım ama ilk defa böyle oluyorum normalde çok pozitif davranan biriyim
Talentedmom [silindi] he anladım Herşey dört dörtlük olmuyor Malesef bazı zor dönemlerden geçebiliyoruz Allah yardımcımız olsun
Slmcnmyeniben [silindi] hayır canım hala olmadım bekliyorum soğan suyu içiyorum iki gündür bakalım ne zaman gelecek
[silindi] Slmcnmyeniben tuhaff Bende bu ay geciktim 1 hafta doktora gittim tarlual yazdı içtim 10 gün bile olmadı adetim söküldü
Slmcnmyeniben [silindi] ilaç kullansam belki sökülürdü canım ama doktora gitmedim zaten hep gecikiyor benim normal karşılıyorum artık bu ayda soğan suyu deneyim dedim regl olunca da bi tane macun aldım ona basliycam inşallah