Noname9492 Besin alerjisi mi var çok korkuyorum ya zaten sürekli uyuyor zor uyandırıyorum emzirmek için kilo almayacak diye üzülüyorum. Vücudu kırmızı nokta nokta her yeri ve günde 10 kere kaka yapıyor bunlar alerjik mi
Girlmama Noname9492 bebekle ilgilenen doktor bunlari anlatmadi mi ciltte kirmizi kabarikliklar sık kaka yapma el yuz ayak burun soguk olmasi dusecekmis gibi reflekste bulunma bunlarin hepsi olur her yenidoganda cok uyuyup uyanmiyorsa sarilik olmus olabilir doktora goturun bilirubin degerine baksinlar
Noname9492 Girlmama dün kontrolü vardı hiçbir şey demedi bugün aradım asistanı alerjik olabilir dedi anlamadım ya zaten yoğunbakım sürecinden geçti
bikbikbikaak Sarılığınız en durumda? Yenidoğan bebek günde 10 kez de kaka yapabilir 10 günde 1 kez de yapabilir normal hepsi. Rengi, kıvamı iyiyse alerjik denemez
Girlmama Noname9492 pek iyi bir doktor degil galiba kakasi kanli mi? ya da mukuslu mu alerji bebeklerde bu sekilde gorulur bebegim yogun bakimda kaldi ilk dogdugu gun de odaya gelip anlatti doktoru sonraki kontrolde de 15 dakika sadece yenidoganlarin neler yaptigini vs anlatti sohbet ettik daha sonra muayene etti
bikbikbikaak Noname9492 evet bi baktırın, neden bakmamışlar ki kontrolde ilginç. Sizce var mı ten, göz akının rengi falan sarı mı
Noname9492 bikbikbikaak yoğun bakımda mavi ışık tutulmuş aralıklı olarak sadece serumla durdukları için ona güveniyorlar galiba
Girlmama Noname9492 mama iciyorsa mukus olabilir ya da senin yedigin besinlerden kusma ates vs gibi baska belirti yoksa bagirsak sorunudur probiyotik kullanabilirsiniz alerji degil cocuk baska doktora goturun bir dahaya da he benimkinin sut alerjisi var sut urunleri tuketmiyorum bir sıkıntı olmaz