Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 gitim haftaya cuma ertesi gidicem knk fetal yaptırsam yaptırmamdan önce doktor sanırım ölçü alacak emse kalınlığını falan
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde bana da öneriyor yaptırmıcam valla. İkili sonrası detaylıya girerim 18 gibi zaten amniyosentez yapılıcak büyük ihtimal önceki kaybımdan dolayı
reyhan03K Nurellaaaaaaa1212 ayy inşallah canım çok sağol iki kızım var bu 3. İnşallah erkek dir teyzesi
Ciftci16 Nurellaaaaaaa1212 bende evhamlı biri değilimdir 7 haftalık gitmiştim daha sonra 12 haftada gittim ve baya hareketliydi 🤣
Ciftci16 Nurellaaaaaaa1212 bende evhamlı biri değilimdir 7 haftalık gitmiştim daha sonra 12 haftada gittim ve baya hareketliydi 🤣
Nurellaaaaaaa1212 buse2507 ay ne eğitimi ayol iki araştırdım 150-200 doktor muaynesi halinde nubuna göre video izledim ldldlfl ama gerçekten öğrenince belli ediyor yani
Eminesentepe1 Nurellaaaaaaa1212 sizi bir gönderide etiketledim resim yükelmede sorun yaşadım o sebepten önceki resimdekine ekledim
Figen00 Kızlar lütfen bana da yardımcı olun tecrübesi olanlar doktor sadece tahminde bulunabilirim dedi
Catal05 Nurellaaaaaaa1212 bugün öğrendik erkekmiş sadece sen bildin bu arada sayfalara baktırmıştım ücretli çok pişmanım ☺️