reyhan03K Kecakurda yok devlete gidiyorum haftaya öğreneceğiz 🤲🙏 teşekkür ederim inşallah gönlünden geçen haber verecegim
Kecakurda Miraw Paylaştığın ultrasonda plasenta konumu net olarak belirgin değil, ancak kese yapısı biraz daha yuvarlağa yakın görünüyor. Bu da hurafe yorumlara göre kız bebek ihtimalini düşündürebilir.
NurAyse_nur Miraw canim bende kizimi 20 lerde ogrendim kiz gostermiyo genelde hatta doktor en son kemik yapisina gore söylüyorum kız dedi cunku gorememisti cok ugrastirdi kiz dediyse kizdir erkek olsa simdiye kadar yiz kez görürdü 😅
Miraw NurAyse_nur banada erkek göstermez diyorlar tabi sağlıklı olsunda insan merak ediyor birşeyler görüyorum almak istiyorum cinsiyetini bilemedigimden alamiyorum
Miraw Talentedmom unuttum canım ya kafası gobegimin üstünde ayakları göbek altında dürusu yanlış dedi doktor ondan goremiyoruz
Miraw 2cocuk2kopek özeller çok pahalı ya bakalım başka hastaneye randevu aldım normal muayene için ordan bakacam arkadaşım devlete gidiyor 3 aylık öğrendi cinsiyeti
ppmerlina Ya kadın kendi bebeğini soruyor altına 50 kişi bana da bakın yazmış hey Allahım gidin siz de post açın