Bahar0101 Altın koza Hastanesi’nde ersin surmeliler ve Hasan İpek arasında kararsızım bunlarda doğum yapan yada kontrole giden var mı 🙏
Ceiydda Bahar0101 ersin beye gitmiştim kontrolee cinsiyet öğrenmek için çünkü bintek onun tahminine guveniyorum ama hasan ipek de çok başarılı özellikle de normal dogum istiyosan gitmelisin bence ikisinden de randevu alıp kendin karar ver ikisi de başarılı doktor
Ozlemakyuz Bahar0101 bende ersin beye gidiyorum kontrole doğum da ona olacak ama çok hastası var aslında ilgili bi doktor ama çok yoğun oluyor en son gittiğimde randevum olmasına rağmen bile çok bekledim aşırı hastası oluyor
Herseydenbiktim Benim kuzenim Hasan hocaya gidiyor, çok memnun kendi çoğu arkadaslari da gidiyormuş doğum yapan arkadaşları hep tavsiye etmiş o da Hasan hocadan doğumu gerçekleştirecek. Bana da önermişti ama ben kendi doktorumdan menunum🎀
Kivircikimtirak deryakrgz ayrıntılı için balcalıda mete suçu hoca var. Özel randevu alınıyor. Yüreğir devlette bakıyor. Gerçekten iyi
Bahar0101 Bende hasan İpek memnunum ama doğum yapıp tecrübe sahibi olanlar yorumlarıni da alayım dedim ersinle ikisi arasında kaldim ondan
havakcdl-48 Kivircikimtirak özel muayene için nasıl alıyoruz acaba ilk normal gidip:özel e mi geçiyoruz yoksa Bi iletişim numarası mı var acaba mete hoca için
Bahar0101 Ceiydda ilk bebeğimde de bundada hasan ipege gidiyorum kontrollere canım doğumum nasip olmamıştı ilkinde ikincide nasip olursa düşünüyorum. Doğumu nasıl bilmedigim için karersiz kaldım ersin beyle hasan İpek arasında
Lolitax havakcdl-48 Mete hocanın sekreteri Zeynep hanım 543 770 75 67 wptan mesaj atarsanız dönüyor muhakkak
Bahar0101 Feride_01 benim ilk sezeryan ondan ikinci de sezeryan olacak hala doğum da ersin mi hasan mi kararsizim
Feride_01 Bahar0101 bence Hasan ipek 10 numara bugüne kadar gittiğim tüm özellerdeki doktorlar boşmuş biraz patavatsız ama işinde 10 numara