gunesveguney Hsnanr 30. Haftaya giricem D vitamini, b12 vitamini, multivitamin, kan ilacı, tiroit ilacı kullanıyorum. Multivitamin ve kan ilacı dışındakileri değerlerimdeki düşüklükten dolayı kullanıyorum
Hsnanr AnayimBenAna_ doğuma kadar kullandınız mı ? Benım doktorum benim kılo alımımdan dolayı erken haftalarda kesti oyuzden sormuştum
Angel23 gunesveguney bana d vitamin hiç veremediler yaa 🙄 Multi vitamin kullanıyorum folik asit hepsi icinde
gunesveguney Angel23 benim D vitaminim düşük çıktı o yüzden verdi bazılarına da doğum sonrası depresyonu hafifletiyor diye bazı doktorlar veriyormuş
Noluyoya Haftadayım multivitamin, d vitamini, b12, demir, omega3 , magnezyum kullanıyorum ama değerleriniz iyiyse güzel besleniyorsanız hepsine gerek yok ben yiyemiyordum ondan verdi doktor
dunnobeck Hsnanr Efa mom ve ocean’ın d vitaminini kıllanıyorum. Ayrıca demir de kullanıyorum 35.haftadayım
Kkardelenn1 Hsnanr troid ilacı - d vit damla - bestiron {demir hapı}-regenesis max -kan sulandırıcılarkm var 27 haftalıgız
bebegimibekliyorum__ Hsnanr 18. haftadan beri magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum harici başka bir takviye doktorum önermedi