Mariam1 Kızlar dün kan verdim 10 gibi gtsem akşam azda olsa eğer gebelik varsa cikar mi yukeslir mi 1 günde
Mariam1 susaMom_ Phyloo Eslem2112 Doktor 2 günde bı dedi az once yazdım 2 doktorum var bı ona sordum bı ona ama merak ediyorum yane sadece az da olsa artıyor mu başka bişey değil
Phyloo Mariam1 bu kadar takıntı yapma günlük niye deldıreceksın kendini bekle bir kaç gün sonra yeniden ver ben takıntı falan yapmadım bı baktım beta 2 bin’i geçmiş takıntılı olmayınca daha güzel geçiyor
susaMom_ Mariam1 Canım bu işler zamana bağlı istediğin kadar git kan ver sonuçları yanıltıcı olur daha çok strese girersin bekle hcg için 2 günde 1 baktırırsın kaç haftalık görünüyorsun şuan
Mariam1 Queenhera beklemedeyim ozaman gerçeği yarin adet olmasam zaten kan vermek gerekmez ki adet geçince ben hiç kan vermedim test yaptim 2 hafta sonra kese görmeyi gitmiştim ama bu sefer kendime analma vermedim ki
Girlmama Mariam1 oyle olmuyor o dis gebelik olabilir bos olabilir 2 gunde bir duzenli olarak yukselme takip edilmeli ve doktora gidilmeli ya da aranmali