Aysecan Devletle özel arasında cok fark oluyomu ve devletın ki guvenilir mi 🤔herkes farklı bısey dedi nspcamı bilemedim
gnc Aysecan canım hastanene sor ben aylık kontrole gittiğimde yaptırdım doktor 1 ay önce gittiğimde söylemişti ve 55 liraya yaptırdım
Sedefhayri Ben devlettw yaptım gayette güvenilir temiz çıktı sonuçlarım herhangi bir ücrette almadılar
Suheda Bende şehir hastanesinde yaptirdim ucret falan alinmadi canm ama sonuc 15gunde cikacak dediler
MerveTaer Özele gidipte testleri tahlilleri özelde yaptırmak zorunda değilsiniz devlette ücretsiz olarak yaptırabiliyorsunuz
Obiranne Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbul Anadolu yakasında erdem 425₺ dedi medicana 500₺ dedi rad görüntüleme merkezi 150₺ dedi daha aşağı bilen yaptıran varsa bu taraflarda bende öğrenmiş olurum birde bezmialem hastanesivar ücretsiz
Zeytin Devlet hastanesini daha güvenilir büküyorum ben özellikle de İstanbul’da. Özel hastanelerde bu tür testler sık yapılmıyor ve kitler eski olabiliyormuş, ben Silivri de yaptırdım test sonuçları Kanuni sultan Süleyman araştırma hastanesinden geldi
HicranKzn Seyma_ medovada yaptırdım canım sadece kan tahlili. Bence boşa para vermeyin ikiliyi devlette yaptırın derim