R_busra49 Dün kan vermiştim bugün sonuçlar çıkmış daha doktorumla görüşmedim crp 6.48 çıkmış bebeğe zarar verir mi acaba bilgisi olsan var mı en fazla crp kac olmalı
Asya1122 R_busra49 yakın dönemde gribal enfeksiyon tarzı bir şey geçirdiniz mi .benim 33 tü ciddi dedim koşarak gittim gebelikte yükselir zaten bu da normal demişti 1 hafta sonra 11 lere falan düştü bir enfeksiyonda yoktu bende .
nevaneva R_busra49 çok yüksek değil değer benm 30 oldu bikeresinde dişim yüzünden ozaman doktor antibiyotik vermişti. Gebelikte crp yükselir demişti doktor önemli olan dengede tutmak kontrol altına almak mış
sudeagaogluu R_busra49 benim bütün hamileliğim boyunca 12-13 dü doktor şikayetin yoksa bir şey yapmaya da gerek yok dedi gebelikte biraz yükseliyormuş
R_busra49 sudeagaogluu Ceku256 bebegimibekliyorum__ Queenhera nevaneva Bende korktum öncesinde öyle bişey yaşadığım için teşekkür ederim yorumlarınız için ✨✨
R_busra49 Benim ilk gebelikte ilk öğrendiğim zmana bı alerji enfeksiyon geçirdim 43 du crp daha keseyi görmemiştik iki gün sonrasında düşük oldu şimdi 20 haftalığım öyle crp yüksek görünce referans aralığından korktum
Queenhera Benim crp 11 şu an. Ama idrar yolu enfeksiyonum var bakteri oranı 348 lökosit de 7. Antibiyotik kullanıyorum
bebegimibekliyorum__ R_busra49 şuan 33 haftalığım ama en başlardan beri yükselip düşüyo benimki hiç 15 in altına düşmedi gebelik boyunca
Ceku256 R_busra49 benim de 7 küsür doktor sadece bol su iç deyip geçiyor önemsemiyorlar çok yüksek olmadığı sürece. Gebelikte yükseliyormuş biraz