seydabal_60 doktorumun geldigini duydum aralarinda sohbet ediyorlardi bir ara kafasini uzatti hissediyor musun dedi sadece suratina baktim devam ediyoruz dedi coktan kesmislerdi beni sadece bir ara anestezi doktoruma kusacam kalbim cok agriyor dedim birazdan gecicek simdi dinle dedi ve kizimin aglamasini duydum sadece cikartilirken cekistirdiklerini hissettim hayatimda ilk defa ameliyathane gordum ve acil doguma alinmistim erken dogumdu hic hazir degildim normal sezaryen tarihine odaklamistim kendimi ama ne spinali ne de baska bir seyi hissetmedim tekrar 8 marta donup kizimi 2. defa dogurmak isterdim her sey cok hizliydi bir ara tansiyonum dustu anestezisyen tek tek bana uyguladigi seyleri soyluyordu zaten spinal yapilirken de anestezi teknikerinin elini tuttum ama hic hissetmedim tek tek igne elimde suan sokuyorum icerdeyi ilaci veriyorum diye her adimi anlatiyordu burda yok acidi falan filan demisler doktorlari kotuymus demek ki alaninda uzman olan doktorlarda boyle bir sıkıntı olmuyor 😊