Tatlisanne42 Hurafelere ne biliym pek inanmiyorm ama tutan varmı cinsiyet ile ilgili bıçak makas testi yüzük testi başka neler var
Bumah Tatlisanne42 bana bi kız bi erkek dediler daha öğrenemedim yaptım şimdi mor lahanayı kız çıktı heyecanla bekliyorum sonucu😀😀
Esma006 R_busra49 ondan bir parça suda kaynatiyorsun suyunu bir şişeye ayiriyorsun soğumaya birak sonra idrarını yapıyorsun suyu ve idrarı birleştirince renk çıkıyor ortaya mavi çıkarsa erkek pembe çıkarsa kız su da ztn mor
Esma006 Tatlisanne42 az biraz mor lahana salataya doğranan cezveye su köy haşla suyun rengi mor olacak soğumaya birak suyu lahanayı at gitsin 😅 sonra idrarını yap suya dök rengine bak pembe olursa kız mavi olursa erkek
Adaklc6 Erkek bebekte güzelleşirsin kızda çirkinleşirsin erkek bebek bekliyorum kendimi tanımıyorum şuan 🤰 😆
Gcan2 Ben makas bicakta erkek göbek şekli erkek yüzük testi erkek sağ tarafta olması erkek tatlı isteği veee sonuç kız 😂😂😂 ama tatlı oluyor bu hurafeler de bence herkesin yapması gereken bişey heyecan oluyor en azından
Tatlisanne42 Gcan2 aynn öyle bakalım yüzük testi kız çıktı bıçak makas testide makas çıktı bklmm lahana testi ide yapmayı düşünüyorum