Cansu07 Kızlar merhaba 18+2 günlük hamileyim afedersiniz ama büyük abdestimi yaparken pıhtı şeklinde ve damla damla kan gördüm bi ağrım yok normaldede kabızlık sorunu yaşıyorum makattan geldiğini gördüm basur olabileceğini düşündüm yarın kontrolum var doktoruma sorcam ama bebeğime bi zararı olur mu yaşayan var mı bugünden gitmem gerekir mi ? hamilelikte basur yaşayan varsa ne zaman genel cerraha gözüktünüz şimdiden teşekkür ederim ☺️
Dderryaa Cansu07 bende yaşadım 2 aylıkken makattan kan geldi ardından sümüksü kahverengi gibi bişey geldi basur başlangıcıymış basta çok kabız olmuştm ondan oldu galiba
Dderryaa Cansu07 yok canım olmadı ama basur anneme sordm basır dedi dikkat ediyorum yediklerime acı falan yersen fena oluyor doktora gitsende yapılacak bişey yok umarım doğum sırasında çok ilerlemez ilerlerse sonum ameliyat 😫😫
Cansu07 Dderryaa inşallah canım hamilelikte sık görülen birseymiş Doğumdan sonra genelde geçermiş inşallah seninkide tamamen geçer Doğumdan sonra
Dderryaa Cansu07 bende daha ömcedende vardı yumurta gibi çıkar bazen itekleyince girer kabız olunca yeniliyor oturamam bile bazen çok feğişik bi acısı olur
Cansu07 Dderryaa allah yardım etsin gerçekten kötü bide hamilelikte çok zor bende acı yok şükür seninde ameliyata gerek kalmaz canım inşallah