Papatyam2608 Kızlar orda doğum yapmış ve sezaryan fiyatını bilen varmı doğumu orda düşünüyorum da sezaryan ne kadar acaba söylesek biraz yardımcı okurlar mı fiyata acaba bilen varsa yazarsa çok memnun olurum
Melisahmet Papatyam2608 hangi doktora yapacaksınız. Kaçıncı haftanızda gideceksiniz. Bende düşünüyorum da
Papatyam2608 Melisahmet abtulkadir beye gittim cuma günü sormayı unuttum şu an 33 haftalığım bir daha gidişimde soracağım sezaryan fiyatını
Kubilogy_1 Papatyam2608 sezeryan da normal de aynı demişti kadın bana 33 bin mesai dışı ve tatil gününde olursa 36
Papatyam2608 Kubilogy_1 ay sağolun bende gidip soracağım bugün hayırlısıyla benim sezatuan kesin de gün verir ona göre inşallah
Semy1991 Melisahmet benimde 27. Haftam sonradan başka doktora başlamak nasıl olacak bilmiyorum şuan Kayseri’deyim.duzenim bozulacak
Melisahmet Semy1991 bende ankadaydım. 32. Haftada geldim. Farklı oluyor başka doktor ama 32 den sonra kontroller sıklaştığı için onada alışıyorsun. Yarın 35 oluyırum bende
Semy1991 Melisahmet maşallah sağlıkla dogurursun.bende yaşama gideceğim artık inşallah iyidir doktorlar