Ruruu Kizlar bulanti 6+5 te yani 3 gun once basladi yani 3 gundur siddetli bulantilarim vardi bugun azaldi baya diyebilirim. 7+1 olduk bugun bu durumu yasayan var mi endiselenmeli miyim?
minikbebegim06 Ruruu normal bulanti gelip geçer bazen hiç olmaz benim 9 Ay hiç bulanti kusmam olmadı 😊
tansugl37 Ruruu bende düşük mü yapcam bebek mi öldü acaba demiştim arada bi kaç gün kesilince 😂 41 haftalık olduk ama. Arada kesiliyor merak etme
Minervabunny Ruruu ay tam bugün bu korkuyu yaşıyordum bugün sanki bulantım azalmış gibi önceki günlerde daha çoktu inşallah her şey yolundadır
Ruruu minikbebegim06 bundan once bos bi gebelik yasadim onda hic olmadi bulantim bu yuzden korkuyorum acaba Allah korusun kaybedecegim icin mi azaliyor diye 😢 tamamen gecmedi ama onceki gunlere bakarak daha az iste
minikbebegim06 Ruruu yok Allah korusun benim hiç olmamıştı hamilelikte bulantim kusmam kötüyü çekme 💐
Ruruu Minervabunny doktora gittim hersey yolunca cok sukur demekki arada azalabiliyormus bu da bize kolaylik
Minervabunny Ruruu ayyy çok çok sevindimmm darısı başıma benim de cuma günü kontrolüm var ona gideceğim artık inşallah 💞