FulyaipekKortak Kızlar 13. Haftam bitmek üzere ve oturdugumda(ozellikle duz zemin, sandelye vs.) kalkarken popom agriyor. Yani kemik degil bildigin kalca etin agriyor. Normal mi sizce bu ? Yasayan var mi buna benzer yorgunluk agrisi gibi sizi
Suheda FulyaipekKortak bende 13.haftadsym.cnm dun temizlik yaptim ondan sonra oldu bendede oturup kalkarken izdirap cekiyorum resmen bendede var aynisi suan cnm 😣
sedaskan FulyaipekKortak bende 14. Haftadayim vala sert bi sandelyede kipirdamadan oturayim nasil da agriyor popom ya 🙈 Yine de tek derdimiz bu olsun insallah canim.
Melikeyesil Hamilelikte bazen heryer agrıyor canım korkulcak bişey yok benimde oluyordu şimdi yok cok sukur inşallah seninde gecer
YazCilegi FulyaipekKortak Kesinlikle olıyor. Benimde sağ popom ağrıyordu. 19.haftadayım geçti şükür. Ama devam eder ve cok rahatsız ederse doktorunuza söyleyin
Alpveannesi Popo agrisi gibi gelen siyatik denen sinir agrisidir. Ozellikle usuttugunuzde veya rahatsiz bir pozisyonda uzun sure kaldiginizda olur.
NecatiMerveCingz FulyaipekKortak cnm aynı şikayet bende oluyordu adım atarken acırdı bir kaç adım sonra geçerdi doktorum magnezyum hapı verdi hemde ishal yapıyor kabızlık şikayetetinede iyi geliyor bence soktorunla gödüş boşuna o ağrıyı çekmene gerek yok bide tavsiyem bol süt iç magnezyum olan şeyleri tüket