GizemHamza34 sarellem55 yeşilköy de eski havalimanında navigasyona Murat dilmener hastanesi yazabilirsiniz
minikkurabiyelerinannesi GizemHamza34 Merhaba bense bugün Ali beniana detaylı usg için randevu aldım. Siz memnun kaldınız sanırım
GizemHamza34 minikkurabiyelerinannesi merhaba evet ben memnun kaldım riskli olduğum içinde çok araştırdım umarım sizde memnun kalırsınız
minikkurabiyelerinannesi GizemHamza34 teşekkür ederim bende riskliyim o yüzden iyi biri olması benim için de çok önemliydi 🥲💕
erikarpuz GizemHamza34 merhaba bir şey sormak istiyorum benim randevu saatim 10 ama sanırım benden önce girenler en az 30-40 dakika içeride kalacaklar 10da gittiğimde çok sıra bekler miyim yoksa daha erken gitsem daha erken alma durumu olur mu
GizemHamza34 erikarpuz benimde saat 10 daydı randevum 9:30 da giriş yaptım 10 dakika sonra aldılar ama o gün yoğunluk boşluk nasıl olur bilmiyorum
tahamommy erikarpuz benim randevumda 10 daydı doktor vizitte olduğu için 11 çeyrek gibi anca geldi 🥲günün yoğunluğuna göre değişiyor ama tavsiyem araçla gideceksen erken git zaten park yeri bulmak ölüm en azından kafeteryada falan oturabilirsin
erikarpuz tahamommy aa öyle mi çok teşekkür ederim uyardığınız için🌸 ali bey için perinatolog değil ama profesör yazan oluyor sizce fark eder mi perinatolog olmaması ?
tahamommy erikarpuz bence farketmiyor incelemesi falan çok güzeldi, tabi tek tek anlatmadı pek konuşmayı sevmiyor sanırım 😅 en son biraz bilgilendirme yapıyor bana yeterli gelmişti
GizemHamza34 Buseylcn Cerrahpaşa randevu sisteminden her akşam 8 de girip baktım kadın doğumu seçip yanda öğretim üyesi yazıyor ordan Ali hocayı seçtim
Buseylcn GizemHamza34 sadece perinatoloji yapıyor diye biliyordum bu doktor da kadın doğum yazıyor. Değişmiş olma ihtimali var mıdır acaba ya ? Bide Cerrahpaşa dan Alınan randevuların hepsi ücretli mi oluyor detaylı mi ücretli oluyor ?
GizemHamza34 Buseylcn kadın doğum yazıyor evet zaten hoca öğretim üyesi Prof Ali hoca ücretli istiyorsanız ücretsiz kısım da perinatoloji bölümü seçip hangi doktor müsaitse o bakıyor eşler alınmıyor tercih meselesi