Mltmsnn kaybolmuszaman taze zencefilli su günde 2 3 yudum içsen seni rahatlatır benimki öyle iyi oldu onun üstüne yemek yiyebiliyordum
Ikraa_22 kaybolmuszaman kuzu bende şüan 7+4 günlük gebeyım 6+6 iki gün boyunca küsmam oldu ama sonra daha kusmam durdu hissiyati var böyle olunca kusma durunca acaba bişey mi var diyorum 😕
kaybolmuszaman Ikraa_22 hiçbir sıkıntı yoktur ben şu an 14+3 deyim bir gün bilene kusmadım koku hassasiyetim çok ama kusmam hiç olmadı. Bende senin gibi düşünüyordum ama gayet sağlıklı ilerliyor hamileliğim ❤️
Ikraa_22 kaybolmuszaman yaaa iyi çok şükür Rabbim evladız size bağışlasın benimkini de bana inşallah bilmiyorum böyle olunca insan ister istemez panikliyor inşallah sağlıklı şekilde ilerler kucağınıza alırız içimi rahatlattınız teşekkür ederim
tugba-yusra kaybolmuszaman ilk zamanlar bende de yoktu bulantı 1 buçuk aydan sonra başladı ve çok kötüydü
kaybolmuszaman Ikraa_22 Çok haklısınız ama içinizi rahat tutun dediğim gibi ben mesela 3 ayı çok rahat geçirdim hiç hamile değilmiş gibi ama böyle de oluyormuş❤️ Amin amin inşallah
Ikraa_22 kaybolmuszaman evet öyle diyorlar peki cinsiyetti ney erkek kızda fark edıyormuş çünkü belirtı
babygirl02 kaybolmuszaman herkeste farklı belirti oluyor canım bende 7+2 gebeyim mide bulantım var ama öyle çok değil
kaybolmuszaman babygirl02 aynen ve bunun cinsiyetle alakası yok. Diyorlardı kusmadın hiç erkektir kesin ama kız işte hiç belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor.