Mavili1480 Femay Valla öyle ilk zor ikinci de biraz kolay oldu işim ama yinede çok şey alındı 😂 kocaman bir poşete doldurdum yıkayacağım odada ne ararsan var halde 😂
Femay gunesveguney hallederiz hallederiiizzz hele bi sağlıkla alalım kucağımıza götü açıkta gezse olur 😅😅
Femay Pembiskizim ikincinin verdiği rahatlık diyelim biz buna 😅 önemli olan sağlıklı olması hepimiz için değil mi götü açıkta gezse de olur 😅😅
Femay Meryeminannesi20 yaa maşallah 🧿 internetten çabucak halledilir allahtan büyük şeyler yokmuş. Sağlıkla gelsin minik 🌺
Seyda2323 Femay 31-32 haftamda başladım. Herşey birkaç günün işine bakıyor. Sadece ufak tefek alınacak şeyleri çok. Doğumum nasipse yirmiüç Mayıs Bebek arabasını dün aldım 😂 Kıyafetleri yıka ütüle biraz eziyetli. Çok şükür annem ablam destek Herşey halledilir ☺️
2Princess1Mom Femay 28+4 haftalığım daha bir iğne almadım. 🤭 İkinci kızım, ilk kızımdan kalanlara güveniyorum. 2 haftaya kadar elimdekileri ayarlıcam ona göre eksiklerim çıkacak 35. Haftaya kadar da onları tamamlarım. 😊