Kubra001111 32+4 günlük hamileyim 3 hafta sonra nst var 35.haftamda yani kiz bebekleri 15 20 gün erken doğuyor diyolar doğru mu sizler kaçıncı haftada doğum yaptınız
gokcekocyigiit Kubra001111 doğumun cinsiyetle hiç alakası yok, vakti zamanı en güzeli ne zamansa o zaman gelsinler 🙂 inanmayın hurafelere
AdaEcem Kubra001111 ilk kızım 38+4 ikinci kızım 38+2 de doğurdum. 3. Bebeğim de erkek ne zaman doğururum bilmiyorum 🥹
Kubra001111 AdaEcem kaçıncı haftadasniz şimdi , yaa bir yandan zaman geçmiyor gibi bir yandan geçiyor gibi karışık duygular içindeyim benim ilk gebeliğim 🥹🥰
AdaEcem Kubra001111 36 Haftaya kadar hızlı geçiyor inan ama son haftalar uzun geliyor doğsun istiyorsn merak ediyosun da, nasıl olacak kime benzecek diye, bana son haftalar geçmiyor 😄
Kubra001111 Balbebek012 haklısınız bencede ya göbek bağı bebeğin boynuna yakınmış doktor ani hareketler yapma dedi Allah korusun boynuna dolanma durumunda normal doğum da gerçekleşiyor mu
Balbebek012 Kubra001111 boynuna dolanmışsa galiba normal doğum yapmazlar ama inanki bilgim yok sadece kendi düşüncem
Sedset Kubra001111 topun üstünde vakit geçirmeye çalışıyorum bir de daha doğum şeklimiz de belli olmadı kontrolüm yarın ona göre artık normal doğum derse doktorum biraz daha sıkı tutacağım ipleri
Kubra001111 Sedset benim de bu hafta baş adsgi dönmüş normalde makat gelisliydi, kordon boynuna yakınmış nasıl hareket yaparım bilmiyorum ama yürüyüş önerdi doktor bide plates
Kubra001111 hamcokelek33 ya benim çevremde de kızlar 37+2 ve öncesinde geldiği için bu duyumu çok aldım aslında
Sedset Kubra001111 benim bayadır baş geliş aman dikkat edin son zamanlarda insan daha çok tedirgin oluyormuş ya ben öyleyim en azından yarın gel sezaryen dese koşa koşa giderim sanki