hhaziran Ts009 maalesef bilmiyorum, muayene ücreti 4950 tl idi paket dışı tek bilgim bu. Ama mayısta yada haziran ayı idi sanırım tam emin değilim fiyatlarda değişiklik olacağını söylemişlerdi
Busraaa19 Anonymouse merhaba dogum seklini neye karar verdiniz ve doktor hanım dogum ücreti için ne kadar söyledi ben de düşünüyorum da 😊
Anonymouse Busraaa19 Merhaba 😊 Sezaryen olarak belirledik daha günü belirlemedik, doğum ücreti de 45 bin, bizim sendika indirimimiz var 36 bine denk gelecek 🤭
Tymrv Ela411 Merhaba fetal DNA yaptırdiniz mi bende konak hastanesine gidiyorum bana da yaptır dedi ama emin olamadım
Iremozsy Oznurozkatarr Merhaba bende medline de doğum yapmayı düşünüyorumda doğum ücreti hakkında bir bilginiz var mı acaba
Oznurozkatarr Iremozsy Fnd25 benim doğum hakkında şuanlık bir bilgim yok ücreti ile ilgili iremcim yanıt verdiğim öbür arkadaş biliyordur belki haberin varmı doğum ücretinden canım
ileyyy Çakmak erdem hastanesine gidiyorum muayene ücreti 1535 tl zeynep hanıma gidiyorum çokkkk memnunum kendisinden ❤️ doğum ücreti normal sezeryan ge isteğe bağlı sezeryan da değişiyor ama genel olarak uygun bunlarda
Tymrv djnkntby Merhaba siz de yaptırdınız mi fetal DNA bende konak hastanesine gidiyorum ama emin olamadım 😞
djnkntby Tymrv yok ben fetal dna yaptırmadım. Sadece ikili test yaptırdım. Eğer ikili testte bir sorun çıksaydı fetal yaptıracaktım ama çıkmadığı için yaptırmadım
tansugl37 1_Pandackk KKTC de yakın doğu üniversitesi hastanesine gidiyorum. 950 tl muayene ücreti veriyorum. Askeri personel indirimli hali. Türkiye’den pahalıydı ilk geldiğim zamanlar şuan bakıyorum da yakın doğu gibi bir hastane için çok uygunmuş fiyat. Türkiye’de Acıbadem ayarında bir hastane
aylinpalaa 1_Pandackk İzmir Galen Tınaztepe hastanesine gidiyorum yanlış hatırlamıyorsam 1750₺ olması gerekiyor muayene ücretinin biz doğum paketi satın aldık
Esma006 Aslihanfindik temmuzda inşallah 15-16 sı burdaki takvime göre ama Batuhan beyle henüz sezeryan normal doğum konuşması olmadi 29 haftaligiz yarın