Sevdasrv Esma006 nereden nasıl aldınız acaba randevuyu biz öğretim üyesi için sordugumuzda 2500 denildi
Esma006 Sevdasrv öğretim üyesini anlamadım da Batuhan beyjn odasının hizasında bir oda var iki bayan oturuyor o odaya girip Batuhan beye randevu alicaktim diyorsun salı cuma günleri yerinde sanırım aklımda öyle kaldı kadın da şu saat boş uygunmu vs diyor TC ni istiyor parayı o an vermiyorsun muayneye geldiğin gün vezne bölümü var oraya veriyorsun
mervee123_ 140217 ben kendim sormamıştım ama yengem 45 bin TL den başladığını söylemişti bende artık sorma gereği duymadım
Sevdasrv Esma006 Evet Batuhan Turgay sanırım bahsettiğiniz doktor kendisi Ankara tıp öğretim üyesi biz bugün sordugumuzda 2500 lira muayene ücreti dendi zaten maalesef artık yeni hasta kabul etmiyorlarmis doluluk yüzünden siz 800 küsur diyince şaşırdım
Sevdasrv Evet Batuhan Turgay sanırım bahsettiğiniz doktor kendisi Ankara tıp öğretim üyesi biz bugün sordugumuzda 2500 lira muayene ücreti dendi zaten maalesef artık yeni hasta kabul etmiyorlarmis doluluk yüzünden siz 800 küsur diyince şaşırdım