Fipek 1_Pandackk Özel kliniğe gidiyorum Mehmet Alicik doktorum. Canım doktorum 2750 lira muayene ücreti. Doğum için beylikdüzü kolan ile anlaşmalı doktorum o yüzden orada olacak gibi şimdilik
Deryaabb Gaziantep, Ali Özcan hocaya gidiyorum, 3 haftada bir çağırıyor. Bir muayene bir kontrol şeklinde ilerliyoruz, yanılmıyorsam 2.100 tl oldu muayene ücreti. Hatem hastanesi veya medical pointte doğum yaptırıyor
Burcin__ Cerenn28 evet çok memnunum çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor kimsenin aklında soru işareti bırakmadan sabırla cevaplıyor herşeyi. Ben doğum ücretini almadım henüz ama muayene ücreti SGK 1100 TL.
Yagmurbuse NiLayY3506 kesinlikle katılıyorum bende Mehmet hocadayım mükemmel bir insan. 1 tane düşüğüm var şuan hamileyim tekrar bu süreci o kadar güzel yönetiyor ki mükemmel ötesi biri gönülden tavsiye iyi ki var 🙏💕
NiLayY3506 Yagmurbuse çok geçmiş olsun ❤️🩹 hiç merak etmeyin bu bebişinizi inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza şuan kaç haftalıksınız
Mrvdruk 1_Pandackk Bursa Jimer hastanesi Selim Akgün 37 haftadayım ikinci doğumum 2 bin muayenem 🌸 çok memnunum
27Nurdan 1_Pandackk normal de Gaziantep şehir hastanesi ne gidiyorum ama geçen hafta bir defakigina mahsus özel Amerikan hastanesi Lala alıyeva ya gittim 1400 TL olan muayene ücreti ne eşimin iş uerinin anlaşması olduğu için 1070 mi ne verdik Dr dogumu burda düşünürseniz eğer 25 bin dedi …
Havva578 Minikcivciviimm evet bakıyor parasını verdikten sonra özel sonuçta şehir hastanesi beli süre geçince akmıyor erken gidip dosya açtırmak gerekiyor Bilkente doğum yapmak istiyorsanız
Mhtpbkrc Gulsahs çok iyimiş fiyat tokattayım medikal şuan 48 bin istiyor doğumum ekimde o zamana 60 bin olur diye tahmin ediyorum 😅
Ozdenurr 1_Pandackk Bursa da Ziya Çetin’in kliniğine gidiyorum 9. Haftadan beri 1000 tl muayene ücreti