Mihrimahinannesi Hanımlar 12 haftalık olucam ama kontrolüme daha var. Folik asiti ne zamana kadar kullanıyoruz ? Folidoce kullanıyorum
edabolukbasi3 Mihrimahinannesi pregnom max diye multivitamin kullandım içinde folik asit var 15. haftadayım
Zge12 Mihrimahinannesi ilk 3 ay kullanılıyor canım sonra kan ilacı balık hapı d vitamini verdi doktor
bikbikbikaak 12 haftaya kadar aktif folat kullandım 12′den sonra multivitamine geçtim içinde folik asit yine vardı
Evrim-96 bikbikbikaak bende 19+3 oldum ama içerisinde başka vitaminlerinde olduğu vifolic adı ama yine de folik asit var onu kullanıyorum doğuma kadar dedi doktor aslında kafama da takılıyor ama başka vitaminler olunca bilemiyorum 😮💨
Esma006 Mihrimahinannesi ilk üç ay kullanıyorsunuz tabi ama hamileliğinizi öğrendiğinizde bir aylık vs ise bir ay daha kullanın derim zararı yok sonra vitamin ve Demire geçiliyor
bikbikbikaak Evrim-96 evet ilerleyen haftalarda bebek sizin depolarınızdan beslendiği için ekstra vitamin takviyesiyle beraber alınıyor folik asit 🫶🏿
Evrim-96 bikbikbikaak ya öyle mi şimdi foruma yazdım kullanan var mı diye rahatladım açıkçası ilk gebelik olunca tecrübesiz olunuyor doktorumdan da memnunum hani fazlasını atar diye anlattı mesleğini sorgulamak değil amacım da 🫣