Selinnnxx Regenesix Max ilacını ne kadar kullandınız bana doltor sonuna kadar kullan dedi 3 ay kullanmam gerek miyor mu folik asidi
rosatue Selinnnxx regenesis max folik asit değil, multivitamin. 12. Haftadan doğuma kadar kullanılıyor
Deletedmom254 Selinnnxx ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri kullanıyorum, 9 ay kullanıcaz demişti doktorum 21+5teyim
MorKelebek54 Selinnnxx bu folik asit degil canim mutlivitamin. Ben en basindan doguma kadar kullanmistim doktorum bu sekilde ayarlamisti vitaminlerimi. Hic folik asit kullanmadim ben
Bumah Selinnnxx ben hiç folik asit kullanmadım sadece bu vitamini kullandım sonuna kadarda kullanıcaz
Selinnnxx rosatue ben bunun haricinde folik asit kullanmadım ama doktor içinde yeteri kadar var dedi hamilelik boyunca kullanmak biraz beni tedirgin etti
edabolukbasi3 Deletedmom254 ya şey sorcam sana dün bana doktor ferrozinc vermiş bunun içinde de folik asit var kullandığım pregnom maxın içinde de var fazlası zararlı değil mi
Deletedmom254 edabolukbasi3 günlük bir miktarı var diye biliyorum, doktorunuzla tekrar teyitleşin bence nolur nolmaz, ben şimdiye kadar sadece regenesis kullanmıştım doktorum ek sidefer ve magnezyum başladı sadece bu hafta
MorKelebek54 Selinnnxx canim bu ilac degil vitsmin tedirgin oluncak bisi yok merak etme mutlivitaminin icindeki tum vitsminlere ihtiyacin var. Gebelikte folik asit kullanimi zorunlu degil zaten her hamiel kullancak diye bi kural yok. Kaldi ki regenesiz max da da folik asit var zaten
Deletedmom254 Selinnnxx evet evet arkasında zaten ne kadar içerdiği yazıyır günlük doza da uygun benim mideme de dokunmadı hiç çok rahat kullanıyorum ekstra folik asitte kullanmadım🌸