BuseUnyy Kızlar devlette muayeneye gidicem.Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesinde Kocasını da yanına Çağıran hekim biliyor musunuz.Ben eşimde girsin görsün bebeği istiyorum.Malum devlette böyle almıyorlar eşleri içeri.Dr ismini bilen yazabilir mi
5134 BuseUnyy Valla bacım ben Sultanbeyli devlet takipliyim geçen gün İlk kez kocam da girsin içeri istedim almadı Dr yakın diye oraya gidiyorum.doktorun havasından yanına varilmiyor
Edizhr BuseUnyy hiçbir devlet hastanesi içeriği almıyor çünkü içeriye seninle beraber başka kadın hastalarda giriyor yani ben girdiğimde başka kadın hastalar da bekliyor veya benimle birlikte giren de var onun için mahremiyet söz konusu özelde birebir giriyorsun tabii ben hiç görmedim eşiyle giren
Nacyax Ummuglsm1379 kaç kere gittim hiç almadılar🥲 hangi doktora takiplisiniz acaba sırf eşimde görsün diye bı iki kere özele gittik
Ummuglsm1379 Bumah gebe 3 ve gebe 5 polikliniginde muayene oldum grnelde doğum yapalı 1 ay oldu ama benim son muayenelerimin ikisindede eşimde girdi benimle hatta başta almıyolar diye tek giriyodum baktım eşleri de giriyo bende eşimle girdim direk hiç çık falan demediler