Annesi2 İlk bebeğimi 20 yasında aldım kucagıma, ıkıncısı 21 , üçüncüsü 29 yasımda 😍😍😍şimdi arkadaş gıbıyız kızlarımla büyüyorum
Momcrn Mayahanim25 22 yaşımda ilk oğlumu kucağıma aldım 25yaşımda 2. Oğlumu aldım şimdi 26yaşımdayım 3.oğlum olucak ağustos ta
tahamommy Mayahanim25 daha erken olsun isterdim ama rabbim şimdi uygun gördü 🫠 29 da alıcam bebişimi inşallah
Gzm122 Edaaktas2 benimde 14 temmuz doğum görünüyor 26 temmuz da kendi doğum günüm☺️ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah❤️
SemaaK123 Mayahanim25 yarın doğum günüm 24 yaşına gireceğim bebeğimde 10 gün sonra falan doğacak 24 yaşında anne olmuş olacağım 🥹🥰
tombikdoner22 eilf150 ne kadar erken o kadar iyi bacım gerçekten eskiler boşuna erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır dememiş😂 insan hem fiziksel hem zihinsel olarak daha iyi oluyor gençken
Manolya89 Datlum Bizim için hayırlısı bu zamanmış öyle diyorum hep bende bu kadar yaş farkı olsun istemezdim rabbim bu zamanı uygun gördü çok şükür ❤️ sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 😍
Datlum Manolya89 ben hiç istemiyordum bir anda Allah içime bu sevgiyi verdi tekrardan evlat sahibi olmak istedim iyi ki bu kadar yaş farkı olmuş hem ben çok tecrübeliyim hem de oğlum daha anlayışlı 💙
ipek63yldz_ Mayahanim25 İlk annelik 24 yaşında oldum İkinci annelik 26 yaşında olucak inşallah 🤲🏻🤲🏻 Şuan 12+4 düz ❤️