cglgkdnz Mayahanim25 27 de ilk oğlumu kucağıma aldım, 29 yaşıma 1 ay kala da 2.oğlumu kucağıma alacağım 😍
Yaseminince Mayahanim25 bende 30 da doğuracağım çok önceden henüz 19 20 yaşlarında iken daha erken evlenip 26 filan çocuk istiyordum genç anne olayım diye ama nasip böyleymiş sanırım şuan daha memnunum ama bu yaşta anne olacağıma
eceeelmn Mayahanim25 ben de 33te doğuracağım bi eksiklik hissetmedim açıkçası sağlıklı bir hamilelik geçirdim çok şükür şimdi bebeğime kavuşmama günler kaldı
DilekK-A Mayahanim25 selamlar ben 93 doğumluyum 32 yaşında anne olacağım inşallah son 40 gün hatta 🥹🥰🤲🏻
Meralinmucizesi Mayahanim25 ilk oğlumu 18 in sonu kucağıma aldım kızımı 22 yaşımda aldım Allah nasip ederse şimdi 28 yaşındayım bı oğlum daha olacak Ekim’de
Yasanur Borttee İnşallah okadar istiyorum ki bende evde bana muhtaç iki çocuğum daha olmasa heralde hiç kalkmadan yatarım 🤭 ama onlar için gene kendimi salmiyorum 😌
Dire İlk çocuğum 3senemden sora hayırlısıyla 27yaşımda annelik duygumu tatacam rabim kimseninn kucagını boş brakmasn güzel bı duyguu