Fatoana Ben doğuma yaklaştığım ve hala doğurmadığım için ister istemez şu şarkıyı söyleyip duruyorum: Sezen Aksu- VAY VAY YİNE Mİ KEDER AMA ARTIK YETER YİNE KAPIDA KARA GECELER VAY ÇİLELİ BAŞIM ORTASINDA KIŞIN İYİCE BETER
gokcekocyigiit Fatoana Tüm hamilelerin ortak sorunu olan, özellikle de gece artış gösteren tuvalet sorunu için; İntizar: Uykum Firari diyorumm😅😅
Imasleeper Fatoana Oturdum düşündüm Bir ağaç altında(yatakta) Melekler ağlıyordu Sağımda solumda Sen kolayı seçtin zor zamanımda (horlayarak uyuyan kocam) Bir hayat tükendi senin yolunda (bebeğim) 😂
elifbsraaa1 En son 1 ay önce ultrasona girdim 😆 Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben burada Bende özledim bende Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde 🎶
Su123 Fatoana benden de bir Sezen Aksu gelsin başa sardığım için Geçer geçer daha öncekiler gibi Buda geçer Neler neler geçmedi ki
Meltemanneolsun Nasıl hayat orda Senin yüksekliğinde Burda şöyle böyle Büyükler hep peşimde Yükseklerde güzel de Ben seni özlüyorum Eğer çok çok özlersem Kuş dili konuşuyorum Begenegen segenigi segevigi yogorugum Ben aslında sen olmadan hiçbir yere gitmiyorum Bazen çok korkuyorum Duvarda gölgelerden Kaçmayı bilmiyorum Bazı kelimelerden Dans etmeyi öğrendim Duvarda gölgelerle Tam anlaşamıyorum Ben de kelimelerle Begenegen segenigi segevigi yogorugum Ben aslında sen olmadan hiçbir yere gitmiyorum Hızlı koşsam da yuvarlansam da Bırakmam ellerinden Ben ilk seninle hayaller kurdum Vazgeçemem ki senden Kuzey yıldızım…
YaseminNurcanSu Fatoana haahahah 28+5 ten sesleniyorum hormonlar sağolsun 😅😅 Feridun Düzağaç - Alev Alev Alev alev yandığım doğru Küllerimden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim Sendeyim Al beni ne yaparsan yap… Al beni
[silindi] Fatoana Azer Bülbül-İyi değilim 😂 Dört bir yandan kuşatılmış şehir gibiyim Hiç tadım yok GENE zehir gibiyim Öyle doluyum kiiii nehir gibiyim Çok zor durumdayım iyi değilim 😂😂😂
Cihanella Hanımlar sizi çok arabesk gördüm 😀🤷🏻♀️ Bebişlerimize Sezen aksudan kutlama şarkısı yakışır 🌸🧿🙏🏻
kurkmantosuzmadonna Fatoana uykusuz gecelerin sabahı bana sor. ( Not . iki aylık bebeyle sabaha kadar gazını çıkarma mücadelesi )