ikiprensannesii_ Kizlar çok post açıyorum ama çok heyecanlıyım beni hepinizde eminim anlıyorsunuz dur benim bugün beta 367cikti son adet tarihim 29mart acaba kaç haftalık oluyor bilen varmı
Briahll ikiprensannesii_ betaya göre değil son regl tarihiniz göre hesaplanıyor yani 29 marttan itibaren 4+3 oluyor. Ayrıca forum a zaten regl rarihinizi girdiğinizde kaç hafta olduğunu doğuma kaç gün kaldığını da gösteriyor.
06haziran ikiprensannesii_ kese görünmeden net bir şey söylenmez geç ya da erken döllenme olabilir ama adet tarihinize göre ortalama bi hesap yapabilirsiniz
Denizj ikiprensannesii_ hayırlı olsun öncelike tebrik ediyorum. 330 beta ile adetime 1 gün kala öğrenmiştim bende☺️ son adet tarihine göre 4 haftalıksınız ancak tam kesin bilgiyi doktor verecek. Geç döllenme olabilir kesin 4 haftalıksın diyemeyiz.Ben öğrendikten 4-5 gün sonra doktora gitmiştim sadece keseyi görebilmiştik sonra 2 hafta daha üst üste gitmek zorunda kaldım kalp atışı için. Önerim 6. Haftanda doktor kontrolüne gitmen daha az stres olursun🥰
minigimleseruven ikiprensannesii_ bunu ancak kese ve bebek göründüğünde tespit edebilir doktor , şuan sen son adet tarihine göre hesaplayacaksın , ne zaman dollenme olduğunu sen bilemezsin çünkü
Briahll ikiprensannesii_ onu ultrasondaki görüntüye göre söyler doktor. Bazı gebeliklerde son regl e tam uyumlu oluyor bazıları geç döllenme vs olabiliyor
Denizj ikiprensannesii_ ayrıca geç döllenme olabilir adetimden önce öğrendim bende 4 günlük bir geç döllenme söz konusuydu.tam yumurtlama günümüzü bilemediğimizden sapma olabiliyor ki geç döllenme bir sorun değil asla biz haftamızı hatta tam günümüzü bile yakaladık 🙂
EbSa Doktorlar hep son adet tarihini baz alıcaklar herşey için zaten doğum, ölçümleri vs ultrasonlarda sadece farklılık olabiliyor yinede sat a göre takip ediliyorsunuz. Hayırla sağlıkla kolaylıkla geçirin inşaallah 🤲🏼 Hayırlı uğurlu olsun 😊
ikiprensannesii_ Briahll haklısınız aslında ilk gebeliğim değil 3 buçuk yaşında oğlum var onu 3 ayı bitirmek üzereyken öğrendim hamile olduğumu. Yani hiç bilmiyorum nasıl oluyor bunu erken öğrenince heyecan yaptım