asyamooms Ben inanç mendilcioğluna gittim en ince ayrıntısına kadar bakıyor ve tüm fotoğrafları veriyor çok nazik ve ince düşünen bi adam hafif baskı uygulayınca bile özür diliyor bilgili ve donanımlı bir beyfendi tavsiye ederim 💖neyse onu söylüyor
dilekdi Mehmet Şimşek kesinlikle en rahatlatıcı gittiğim dr du detaylımızds sıkıntılar vardı 3 doktor gezdim ama Mehmet Bey o kadar sakin ve profesyonelce yaklaştı ki çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendik
Ela777 dilekdi merhana muayne ne kadar sürüyor cd basılıp veriliyor mu birde fiyat ne kadar verdiniz acaba?
Sinemm0774 dilekdi merhaba ben aradığımda detaylı bakmak için cihaz yok dediler acaba siz detaylı ultrasona girdiniz mi?
morkedi44 Biz de eşimle birlikte Prof Dr Cem Sanhal a gidip çok memnun kalmıştık, en ufak bir şüphemiz bile kalmamıştı
Brna_aa Bende Birsen Konukçu Palta ya gittim detaylı ultrason için. Çok sakin her şeyi detaylıca anlatıp cevaplayan birisi. Renkli olarak çıktı vermedi ama tüm görüntüleri mail olarak iletmişti. Biz memnun kaldık 4 bin muayene ücreti de.
menekse242 Ben de Prof Dr Cem Sanhal a gittim ve öneririm. Çok sayıda ve çok güzel fotoğraflar verdi, herseyi sormak beni çok rahatlattı