Ezgiynsts tabiki canım ömrümden ömür gitti korkma bol bol süt sağ ben 36 haftalık doğum yaptım bana göstermeden direk solunum sıkıntısı var diyip aldılar 2 gün göremedim sonra bı gittim yoğun bakıma her yerinde hortum hortumla nefes alıp veriyor göbeğinde l minik kablo hortum çok kötü olmuştum ve bana entubeli şuan dediler yani iyilese de bilir iyileşmeye de bilir dediler 5 inci gün yavaas yavaş hortumu çıkardılar ve ben artık ezberlemistim gide gele nefesin iyi olup olmadığı zaten ekran var televizyon gibi ona baktimmi anlıyordum hortum çıktı şükür dedim ve ertesi günü gittim tekrar takmışlar çocuğa hortumu bu sefer burnuna takmışlar doktor kenara çekti beni kötüye gidiyor dedi bugün bakacaz dedi 3 gün öyle kaldı 3 gün sonra gittim çok şükür her şey çıkmıştı artık iyiye gittiğini söylediler sonra ben artık çıkartmak istediğimi söyledim şu anda hala entübeli dediler veremeyiz dediler ama sürekli bebeğimin yanına gidip dokundum ona temas ettim ayaklarına sonra ertesi günü tekrardan bebeğimi görmeye gittim onunla konuş sürekli seni hissediyor çünkü kokundan bilir ayaklarına temas et bol bol ona süt sağ ona güç ver toplam 10 gün kaldı benim bebeğim yoğun bakımda hortumlarr çıktıktan sonra artık yoğun bakım emzirme odası var yoğun bakımın içinde anne bebeğine refakatçi olarak kalabiliyor sürekli onun yanında kalabiliyor 2 gün öyle süt sağdım orada yaptım sonra bebeği kucağıma vermeye başladılar sen ile uyumu iyi mi bakabiliyor musun anne yeterli besleyebiliyor mu emerken tıkanıyor mu nefes alıp vermesi nasıl bakıyorlar sonra ertesi günü taburcu olduk çok şükür sana demek istediğim şu ki bebeğin de çok iyi bağ kur onunla konuş çok şükür çıktık atlattık şu anda üç buçuk aylık