ikiprensannesii_ Arkadaşlar merhaba benim yarın beklenen regl tarihimdi ben iki gün önce iki defa test yaptım ikiside pozitif çıktı bugün randevum vardı beta verdim yani adete birgün kala 367 çıktı sizce iyimi ve doktor ikinci defa beta takibi istemedi bana direk 9mayista gel keseyi görelim dedi bana sdc folik asit yazdı şimdi kullanmam için dedi eğer keseyi görürsek kan sulandırıcı iğne yazacam kulanacaksin diye şuna takıldım neden beta takibi istemedi ki acaba
gokcekocyigiit ikiprensannesii_ bence için rahat etmesi açısından beta ver yine de bazısı önemsemiyor, bende ilk kimyasalda 590 ile öğrenmiştim, önemli olan 2 güne bir artması, bunu zaten biliyorsun hiç riske atma bence, hakkında hayırlısı olsun arkadaşım 🌸
anneoluyorumm13 ikiprensannesii_ bence sizi uğraştırmamak için böyle söylemiş iki gün sonra beta arttığımda bir hafta sonra kontrole keseyi görmeye gideceğiniz için
bildircinannesi Çünkü ilk öğrenmeye göre gayet yüksek gerek görmemiş bence genelde daha düşük çıkanlarda takip yapılıyor sağlıklı mı değil mi diye
bildircinannesi ikiprensannesii_ o zaman garantiye alıp sağlık ocağında bir kan verin ertesi güne çıkıyor