Semyil Es_Es16 kızlar bence para dökmeyin öyle şeylere benim bir kızım var karnımda bir çatlak yok önemli olan o bölgeyi nemli tutup elastiklik kazandıracak şeyler kullanılması. Annem görümcelerim hepsi sadece vazelin kullanmış ve bir çatlakları yok. Bende onların yolundan gittim ve bir tane çatlağım yok büyük kutu vazelin almıştım sabah akşam sürüyordum hem güzel nemlendiriyor hemde güzel esneklik kazandırıyor
oykuknc Es_Es16 ben evde kendim yaptım. Biraz zeytinyağ, kakao çekirdeği yağı ve Hindistan cevizi yağını karıştırdım şu an 38.haftadayım, 12 kilo aldım hiç çatlağım yok. 15.haftadan beri filan sürüyorum
Mom6535 Es_Es16 ben bir sürü övülen kremler kullandım doktorumda önerdi ama catlıcaksa catlıyor gerçekten 32. Haftada catladı ve 38 haftaya kadar devam etti bir anda aşırı çatlağım oluştu maalesef tek gebelik yaşadım ama ikiz gibiydi karnım ve izleri kaldı maalesef kızımdan hatıra diyip geçiyorum kafaya çok takmamak lazım ama catlıycaksa o göbek her şekilde catlıyor ❤️🌸
Es_Es16 Accountant Semyil evet doğrudurda zaten cildim cok kuru ondan dolayı aldım daha etkili olur diye
Accountant Es_Es16 22. Haftadayım yorum yapmak için erken bir hafta bence şuana kadar çatlağım yok ama kremin etkisi mi erken diye mi bilmiyorum
Mom6535 Es_Es16 tabikide hatta iç karınla da alakalı bir durum iç karın geniş olunca dışarıya çok gerginlik vermediği için catlamıyor yada az catlıyor annemin çatlağı yok mesela ama benim çok aşırı fazla iki parmak genişliğinde çok sayıda var ❤️