GamzeAglmz Kızlar cuma günü kan vermiştim 546 çıkmıştı C.tesi bidaha verdim 545 çıkmıştı 1 saat önce tekrardan test verdim bu seferde 568 çıktı sizce düşükle mi sonuçlanıyor
Minaonur GamzeAglmz merhaba Canım bu beta nasıl oluyor öğrenebilir miyim benim reglm gecikti de daha ilk hamileliğim olacak bilmiyorum
GamzeAglmz Minaonur hamilelik hormonu canım kan testinde çıkıyor 2 günde bir kan veriyorsun 2 katı yükselmesi gerekiyor normalde
fat1374 Minaonur hamile kaldınız an yani rahme düştüğü anda itibaren beta yükselir. Yani kan verdiğin zaman beta diye bir sonuç çıkar bu hamile olup olmadığımızı anladığımız bir kan tahlili sonucu sağlıklı gebelik lerde her gün iki katı artarak devam etmesi lazm
gokcekocyigiit GamzeAglmz üzülme diyemem bende 3 defa yaşadım kimyasal gebelik ama sağlıklı gebelik olmadığı için bu durum oluyor zaten, hayırlı, doğru zaman ne zamansa o zaman en güzeli nasip olsun arkadaşım, kanama olsun olmasın mutlaka doktora git🌸
BengiK GamzeAglmz kimyasal icin yuksek bir deger ancak embriyo gelişemiyor gibi. Doktor dogru sekilde degerlendirir. Hakkinizda hayirlisi olsun.
GamzeAglmz gokcekocyigiit teşekkür ederim güzel yorumların için 🥹🫶 yarın randevum var sabah gidecem doktora
06haziran GamzeAglmz o zaman sağlıklı sonuç elde edemezsiniz ayrıca 2 güne bi kan vermeniz gerekirdi siz arka arkaya baktırmışsınız bazen aynı labaratuvardan bile doğru sonuç elde edilmiyor, doktora gidecekseniz gidin bi baksın bu değerle kese görünmez ama değer çok yüksek muhtemelen 2 gün sonra tekrar yine beta isteyecektir dua edin sağlıklı bi gebelik olsun
GamzeAglmz 06haziran ben gebeliği öğrendiğim gün vermiştim beta yüksek çıkınca doktordan randevu aldım söylemiştim de kan verdim diye bidaha istedi o yüzden arka arkaya yaptım, evet bende öyle biliyordum ama bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim bide doktor çok küçük bi kese görmüştü
nurr0202 Merhaba kızlar 25 Nisan akşamı hcg ye baktırdım 113 çıktı bu akşam tekrardan baktırdım 622 çıktı sizce normal mi artış iyi mi 🥺Regl günüme 2 gün var
06haziran GamzeAglmz çok fark ediyor maalesef belki de gördüğünüz sonuçtan daha yüksek betanız vardır umarım sağlıklı bi gebeliğiniz vardır eğer sizde istiyorsanız tabii